Latest News

    No posts were found.

+36-30-958-0021

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 181

Tue - Fri 9.30 - 20.00

 

Első Alkalommal

Fam Yoga International > Első Alkalommal

Most Kezdesz Jógázni?

  1. Engedd el Magad, és lazulj el. Mindenki átélt már hasonlót. Nézd csak a jó oldalát annak, hogy kezdő Vagy:) Nagyon örülünk, annak, hogy itt Vagy Nálunk.
  2. Kérlek érkezz meg 30 perccel az órakezdés előtt:) Mi már itt leszünk és várunk Rád.
  3. Senkihez sem Vagy fogható. Ezért ne is hasonlítsd magad össze senkivel. Próbálj csak magadra figyelni, az oktatóra, és arra, hogy a legjobb tudásod szerint maradj jelen az itt és mostban.
  4. Hallgass a testedre, és próbálj figyelni a jelzéseire. Ne erőltesd meg magad.
  5. A jóga gyakorlás nem a tökéletes póz eléréséről szól. Arról szól, hogy legyél összhangban magaddal, mind testileg, mind lelkileg, mind mentálisan. Figyelj a légzésedre, és pár pillanatra megtapasztalhatod az elméd elcsendesedését.
  6. Az érzelmi hullámvasutat tapasztalhatsz meg a gyakorlásod alatt, közben és után is. Ne ijedj meg és ne tartsd vissza, bármit is éreznél.
    Szeresd Magad. A jóga ehhez segít hozzá. A jóga egy út is egyben, amelynek segítségével közelebb kerülsz magadhoz. Kitárva a szíved, testileg, lelkileg is újjászületsz magadon belül.

RUHÁZAT

A jóga gyakorlás nem a kinézetről szól. De ha mégis stílusosan szeretnél jógázni, a stúdiónkban megtalálod a Neked való jóga ruhát.

Gyakorolj minél kényelmesebb öltözetben, gondolj kérlek arra is, hogy lesznek pózok ahol előre fogsz hajolni. Ha szereted, hogy picit jobban takarnak a ruhák, akkor kérlek ne mély kivágott ruhadarabot válasz 🙂

MEZÍTLÁB?

IGEN! Jóga gyakorlás mezítláb történik. Kérünk zoknit ne vegyél fel. Engedd szabadon a lábfejeket 🙂

Fontos: Kérlek ne lépj rá más matracára, ez mindenkinek a saját személyes tere.

MIT HOZZ MAGADDAL?

Először is pozitív energiát. Mi Érted vagyunk itt.

Ha esetleg elfelejtenéd elhozni a matracod, vagy a törölköződet, semmibaj, nálunk mindig találsz frissen mosott törölközőt, és tiszta matracot.

ENNI VAGY NEM ENNI?

Nem tanácsos teli hassal jógázni. De teljesen üres pocakkal sem jó.

Általánosságban az első jógázok picit nehezebbnek találják fizikálisan az órát, mint azt gondolták. Így egy pici hami jól eshet, pl: egy banán, vagy pár szem datolya, vagy egy kis joghurt, vagy akár párszem dióféle. Ez segíthet a szédülés megelőzésében.